info@dumopolie.be

Bekisting

Verschillende soorten bekisting:

Wij werken met verschillende soorten bekisting. Onze standaart bekisting is een bekisting die we plaatsen met een hoeklijsje aan. Zo krijg je zijkanten met een mooie afroning. Door deze bekisting vermijden we hoeken en hebben we minder kans op afbrokkeling.  (Foto9,10 )

Daarnaast hebben we dan ook nog een gladde bekisting. Deze bekisting wordt vaak gebruikt indien de zijkanten van het polierwerk zichtbaar blijven. Hier kan men nog kiezen om aan deze bekisting een hoeklijstje te bevestigen, zo bekom je aan de zijkanten een afronding. (hoofdfoto, foto 14)

Aan bloemperken wordt er ook vaak gewerkt met gebogen bekisting. (foto 7, 8, 11, 12, 13)

Er kan ook nog gekozen worden voor blijvende bekisting. Hiervoor wordt er dan gewerkt met borduren. (foto 4, 5, 6)

Tussen een overgang van een voetpad/straat naar de polierbeton maken wij gebruik van een L profiel. Zo krijgen we hier een mooiere afwerking en vermijden we hier afbrokkeling van de randen. Het L profiel wordt ook gebruikt om niveaus uit te werken. Als we 2 vlakken naast elkaar moeten gieten, maar met een ander niveau is dit door middel van een L profiel perfect mogelijk. (Foto 1, 2, 3)

Andere diensten

foto Polieren van beton

Polieren van beton

foto Uitgewassen beton

Uitgewassen beton

foto Gepolijste beton

Gepolijste beton

Wens je ons team te versterken? Bij ons mag je steeds spontaan solliciteren...

Betonverharding is zowel ecologisch als economisch aan te raden door zijn lange levensduur en 100% recycleerbaarheid.

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!